Подшипник маркет

Підшипники серії SP від WIB: надсучасні моделі з нержавіючої сталі

Прагнення до досконалості – основний принцип роботи швейцарської компанії WIB. Це проявляється у якості кожної виготовленої деталі, а також активній модернізації продукції. Тож нова розробка підшипників, створених із нержавіючої сталі, дозволить по-іншому поглянути на критерії якості цих виробів, адже серія SP – це дійсно вихід на новий рівень зносостійкості. 

 

Виробництво, орієнтоване на потреби користувачів

Техніка та прилади, що працюють в умовах високої вологості та сольових відкладень, більш вразливі до корозії. Іржа роз’їдає метал, змушуючи працівників до активного технічного обслуговування обладнання, в тому числі – до постійної заміни підшипників. Моделі серії SP здатні вирішити цю проблему, адже в їх конструкції використані сучасні інженерні рішення, в тому числі – зміна металу на нержавіючу сталь. 

Модернізація для високої зносостійкості 

Для створення підшипників використовується сталь, яка пройшла спеціальну термічну обробку. Її твердість поступово зменшується до центру, і це дозволяє забезпечити тривале використання деталей навіть в умовах високого тиску, механічного стирання чи можливих ударів. Тому продукція серії SP відрізняється антикорозійними властивостями і довговічністю. Такі підшипники універсальні у застосуванні та водночас зручні в експлуатації.

Переваги для виробництв 

Використання підшипників серії SP – вигідне рішення для виробництв. Тривалий термін експлуатації, стійкість до ударів та перепадів механічного навантаження дозволяє підвищити загальну продуктивність роботи агрегатів, що позитивно впливає на економічні показники їх роботи. А це значить, що не буде вимушених простоїв виробництв, зумовлених необхідністю заміни цих деталей, а також тривалої праці майстрів, які обслуговують виробництво.

Перспективи розвитку серії SP

Компанія WIB постійно працює над удосконаленням своєї продукції. Її команда зацікавлена в тому, щоб кожна деталь була максимально якісною та мала гарантований тривалий період використання без зміни своїх характеристик. Проте розвиток компанії не зупиняється, і промисловість постійно потребує нових сучасних рішень. Серія SP є прогресивною, адже характеристики цих підшипників на рівень вище, ніж їх аналогів. Це виправдовує довіру клієнтів, які обирають деталі для роботи агрегатів в різних куточках планети. Та компанія не планує зупинятися на цих показниках: в планах нові дослідження, які стануть основою інноваційних рішень, і для інженерів WIB це чудова можливість стати частиною великого промислового прогресу. 

Другие новости

25.12.23
Компанія ПІДШИПНИК МАRКЕТ вітає вас з Новим роком та Різдвом!

Для нас велика честь та задоволення пропонувати вам високоякісні підшипники від провідних світових виробників

09.11.23
Підшипники кочення, їх види та використання

Що відрізняє підшипники кочення від інших моделей?

Їх назва дуже промовиста – у цих підшипниках мінімізовано ефект тертя

29.08.23
Аналіз підшипникової галузі: актуальна ситуація та майбутні перспективи

Експерти прогнозують, що попит на підшипники буде поступово зростати приблизно на 5 % кожного року

google-site-verification: googlef0e03616bc2a678d.html